Stiri de pe Descopera.ro

Stiri si articole prezentate de catre Descopera.ro


descopera.ro - Articole/ŞtiriDeşeurile spaţiale, un pericol pentru instrumentele ştiinţifice

Deşeurile spaţiale, un pericol pentru instrumentele ştiinţifice Deşeurile spaţiale reprezintă o chestiune care îşi are originile în Războiul Rece, dar care are potenţialul de a ne crea probleme în prezent.

Categoria: Stiinta | Postat la Wed, 26 Jun 2019 00:05:00 GMT

Trei noi televiziuni în România

Trei noi televiziuni în România Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a votat proiectul pentru trei servicii de programe specializate pentru ştiri, comedie şi business, sub umbrela SC Aleph Media SRL cu şase voturi pentru şi două împotrivă pentru o investiţie de peste...

Categoria: D:News | Postat la Wed, 26 Jun 2019 00:00:00 GMT

Michael Jackson, la fel de popular la zece ani de la deces, în ciuda scandalurilor sexuale

Michael Jackson, la fel de popular la zece ani de la deces, în ciuda scandalurilor sexuale Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, nu şi-a pierdut din popularitate, în pofida scandalurilor sexuale în care i-a fost implicat numele, iar experţii spun că moştenirea sa muzicală va dăinui, potrivit Associates...

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 19:23:16 GMT

Consumul energetic al creierului poate influenţa greutatea copiilor

Consumul energetic al creierului poate influenţa greutatea copiilor Un nou studiu a ajuns la concluzia că variaţiile necesarului de energie pentru funcţionarea creierului influenţează greutatea acestora.

Categoria: Stiinta | Postat la Tue, 25 Jun 2019 19:00:00 GMT

Trei astronauţi au revenit cu bine pe Terra, după o misiune de şase luni la bordul ISS - VIDEO

Trei astronauţi au revenit cu bine pe Terra, după o misiune de şase luni la bordul ISS - VIDEO Trei astronauţi au revenit cu bine pe Terra, după o misiune de şase luni la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), reuşind o aterizare nocturnă în Kazahstan, în noaptea de luni spre marţi, potrivit dpa.com, citat de Mediafax.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 18:00:00 GMT

Muzeului Antipa i s-a cerut să cedeze 45% din parc pentru Muzeul Holocaustului. Instituţia se opune. Ce spune secretarul general al Guvernului

Muzeului Antipa i s-a cerut să cedeze 45% din parc pentru Muzeul Holocaustului. Instituţia se opune. Ce spune secretarul general al Guvernului Muzeul "Grigore Antipa" din Bucureşti a înaintat un răspuns către Ministerul Culturii prin care îşi manifestă opoziţia faţă de ideea înstrăinării a 45% din suprafaţa liberă de construcţii a instituţiei.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 17:00:00 GMT

Apple cheamă în service anumite modele care prezintă ''risc de incendiu''

Apple cheamă în service anumite modele care prezintă ''risc de incendiu'' Laptop-urile Apple din gama MacBook Pro au un segment de piaţă bine definit, acestea fiind apreciate în special de către utilizatorii din domeniul creativ, oferind performanţă decentă şi autonomie bună, acestea reuşind să fie şi destul de...

Categoria: Lumea digitala | Postat la Tue, 25 Jun 2019 16:00:00 GMT

Persoanele care adorm la televizor, predispuse la obezitate

Persoanele care adorm la televizor, predispuse la obezitate În urma unui nou studiu, cercetătorii au descoperit că dacă adormi cu televizorul aprins sunt şanse mari să te confrunţi cu kilogramele în plus.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 15:00:00 GMT

Huawei confirmă: telefoanele sale vor primi Android Q. Iată lista completă

Huawei confirmă: telefoanele sale vor primi Android Q. Iată lista completă Huawei a anunţat că multe dintre modelele populare vor primi până la urmă actualizarea la Android Q.

Categoria: Lumea digitala | Postat la Tue, 25 Jun 2019 13:00:00 GMT

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2019 au fost publicate. Notele înainte de contestaţii. S-au luat 429 de medii de 10

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2019 au fost publicate. Notele înainte de contestaţii. S-au luat 429 de medii de 10 Rezultatele înainte de contestaţii înregistrate de absolvenţii clasei a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2019 au fost publicate de către Ministerul Educaţiei Naţionale. 429 de elevi au încheiat examentul cu media generală 10.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 12:53:21 GMT

Semne transmise de corp că nu consumi suficiente proteine

Semne transmise de corp că nu consumi suficiente proteine Pentru o bună funcţionare a organismului, nelipsite din dietă sunt proteinele, deoarece acestea ne oferă energia de care avem nevoie.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 12:00:00 GMT

Google anulează Pixel Slate 2 şi renunţă definitiv la tablete

Google anulează Pixel Slate 2 şi renunţă definitiv la tablete Google anunţă că renunţă complet la tablete. Pixel Slate, tableta cu Chrome OS lansată anul trecut va rămâne ultima tabletă Google produsă.

Categoria: Lumea digitala | Postat la Tue, 25 Jun 2019 11:00:00 GMT

Cea mai puternică rachetă din lume, a companiei SpaceX, lansată în această dimineaţă în a treia cursă - VIDEO

Cea mai puternică rachetă din lume, a companiei SpaceX, lansată în această dimineaţă în a treia cursă - VIDEO Falcon Heavy, cea mai puternică rachetă din lume, a companiei SpaceX, deţinută de miliardarul Elon Musk, a fost lansată cu succes marţi, la ora 6.30 GMT (9:30, ora României), de la Centrul spaţial Kennedy din Florida, SUA, potrivit Associated...

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 10:42:00 GMT

Cea mai asemănătoare planetă Terrei, descoperită până în acest moment

Cea mai asemănătoare planetă Terrei, descoperită până în acest moment Descoperirea unor noi exoplanete devine un eveniment comun, dar ultima descoperire din acest domeniu ne aduce în faţa celei mai asemănătoare planete Terrei până în acest moment.

Categoria: Stiinta | Postat la Tue, 25 Jun 2019 09:06:00 GMT

A fost construit un laser care poate identifica şi distruge celulele canceroase

A fost construit un laser care poate identifica şi distruge celulele canceroase O echipă de la Universitatea Arkansas a testat un laser care poate identifica şi elimina celulele canceroase, acţionând din afara corpului.

Categoria: Stiinta | Postat la Tue, 25 Jun 2019 09:00:00 GMT

Animaţia "Toy Story 4", pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Animaţia Animaţia "Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4", de Josh Cooley, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 118 milioane de dolari în weekendul premierei.

Categoria: Cultura | Postat la Tue, 25 Jun 2019 08:41:00 GMT

Explozia unei rafinării din Philadelphia a fost atât de mare încât a fost surpinsă de camerele cu infraroşu ale unui satelit

Explozia unei rafinării din Philadelphia a fost atât de mare încât a fost surpinsă de camerele cu infraroşu ale unui satelit Explozia unei rafinării din statul american Philadelphia a fost atât de puternică şi de fierbinte încât a putut fi detectată de către camerele infraroşu ale unui satelit.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 08:29:00 GMT

Războiul care a schimbat istoria. Ce s-a întâmplat în Coreea

Războiul care a schimbat istoria. Ce s-a întâmplat în Coreea Astăzi se împlinesc 69 de ani de la începutul războiului din Coreea. Pe 25 iunie 1950, trupe nord-coreene au atacat Coreea de Sud, încercând să refacă unitatea ţării.

Categoria: Istorie | Postat la Tue, 25 Jun 2019 07:48:00 GMT

Cât de cinstiţi sunt oamenii? Rezultatul neaşteptat al unui studiu de amploare

Cât de cinstiţi sunt oamenii? Rezultatul neaşteptat al unui studiu de amploare O echipă de cercetători şi-a propus să studieze comportamentul indivizilor atunci când găsesc portofele pierdute şi dacă suma de bani din acestea influenţează acţiunile acestora.

Categoria: Stiinta | Postat la Tue, 25 Jun 2019 00:05:00 GMT

Când suntem supăraţi, durerea fizică se amplifică

Când suntem supăraţi, durerea fizică se amplifică Starea mentală şi cea emoţională sunt factori care pot declanşa sau agrava o boală fizică în orice moment.

Categoria: D:News | Postat la Tue, 25 Jun 2019 00:00:00 GMT


Servicii de Consultanta GDPR oferite de expertii specializati

Ultimele noutati direct de la sursa

Noi preferam sa nu reinventam roata !!!

Stirile ProTV

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

WOWBiz

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Stiri pe surse

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Konkurs.ro

Puteti vedea ce concursuri si promotii sunt in prezent apasand aici

Descopera

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

I Like IT

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Digi 24

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici

Hotnews

Puteti citi ultimele stiri si articole apasand aici